Netcom telia

Vår historie | Telia

NetCom åpner GSM-nettet og bryter telemonopolet. Ikon med valuta-symboler. 1996.

Vi i Telia mener mobilteknologi kan gjøre fantastiske ting, og jobber hver dag for å berike folks liv ved å skape ny teknologi, kommunikasjon og samhandling. Det har vi gjort siden starten i 1989. Dette er vår historie.

Telia: TV, internett og mobil

TV, internett og mobil | Telia

Få TV, internett og mobil fra Telia – Norges største utfordrer. Bli Telia-kunde idag.

Få TV, internett og mobil fra Telia – Norges største utfordrer. Bli Telia-kunde idag.

Telia Norge – Wikipedia

Telia Norge AS, tidligere NetCom AS, er et norsk teleselskap med hovedkvarter i Nydalen i Oslo. Teleselskapet ble Norges første private mobiloperatør da …

Telia – Store norske leksikon

Telia – Store norske leksikon

25. jan. 2023 — Det tidligere norske mobiltelefoniselskapet NetCom ble børsnotert i 1996, men ble i 2000 overtatt av svenske Telia, det senere Telia Company …

Telia er et svensk varemerke og telekommunikasjonskonsern med forretningsområder innen blant annet mobiltelefoni, kabel-tv og internett-tilknytning via bredbånd. Selskapet, Telia Company, ble opprettet i 1993 under navnet Telia, etter en omdanning av det svenske televerket, som ble grunnlagt i 1853. Konsernet har stor virksomhet i Norden og Baltikum, men har tidligere vært majoritetseier i mobilselskap i Russland, Kasakhstan, Aserbajdsjan, Georgia, Moldova og Tyrkia.Selskapet hadde i 2020 en omsetning på over 90 milliarder svenske kroner, og over 20 000 ansatte i 2021.

Etter 22 år er det slutt: Nå skal Netcom bli til Telia – E24

NetCom – Store norske leksikon

2. jun. 2021 — NetCom ble børsnotert i 1996, men ble i 2000 overtatt av svenske Telia, det senere Telia Company, og tatt av børs. Navnet NetCom ble etter …

NetCom var et norsk telekommunikasjonsselskap etablert i 1989 av Nora Industrier, Orkla og svenske Kinnevik. NetCom åpnet i 1993 et GSM-nett for mobiltelefoni i konkurranse med Telenor Mobil og var Norges nest største mobiloperatør etter Telenor med cirka 1,2 millioner abonnenter i 2012..

Netcom bytter navn til Telia – Digi.no

Etter 22 år er det slutt: Nå skal Netcom bli til Telia – E24

26. feb. 2016 — Fusjonen mellom Telia og Telenor gikk i vasken, men nå skal Telia-navnet pryde norske mobilskjermer likevel. Etter mer enn 22 år forsvinner …

Fusjonen mellom Telia og Telenor gikk i vasken, men nå skal Telia-navnet pryde norske mobilskjermer likevel. Etter mer enn 22 år forsvinner nemlig Netcom-navnet fra det norske mobilmarkedet.

Telia Norge – NetCom blir Telia! Du trenger ikke gjøre…

Netcom bytter navn til Telia – Digi.no

Siden 1993 har du kjent dem som Netcom, som fikk æren av å gjøre slutt på telemonopolet da de lanserte Norges første privateide mobilnett.

– Dette markerer starten på en ny epoke.

Telia | Mobiltelefoni.no

1. mars skifter NetCom navn til Telia og blir en del av Nordens største mobiloperatør.

Anmeldelser av Telia Norge – Trustpilot

Priser og vilkår på mobilabonnement fra Telia. Se hvilke mobilabonnementer Telia (tidligere Netcom) tilbyr til privatpersoner.

Anmeldelser av Telia Norge | Les kundenes anmeldelser av www.netcom.no

Gjør som 68 andre og skriv en anmeldelse av Telia Norge. Erfaringen din kan hjelpe … NetCom tilbyr mobil abonnement, mobilt bredbånd, mobiltelefoner.

Gjør som 68 andre og skriv en anmeldelse av Telia Norge. Erfaringen din kan hjelpe mange med å ta bedre valg.

Keywords: netcom telia, hva het telia før, telia netcom, telia gammelt navn