Telenor fiber modem

Hjelp og veiledning til modem, ruter og bredbånd – Telenor

Hjelp og veiledning til modem, ruter og bredbånd

Internett. Hjelp og veiledning til modem, ruter og bredbånd … Eierskifte. Her finner du skjema for eierskifte for bredbånd, fiber og telefoni.

Hjelp til WiFi Ruter – Telenor

Hjelp til WiFi Ruter | Telenor

WiFi Ruter er en trådløs ruter med prisvinnende design. Den fungerer like bra med alle våre internettaksesser, uansett om du har bredbånd over fiber, …

Her finner du informasjon om din WiFi Ruter, samt veiledninger og hjelp til oppkobling.

Hjelp til KAON Modem (VM3000G) – Telenor

Dette modemet takler de høyeste hastighetene vi kan tilby og er optimalt for å oppnå det beste resultatet ved streaming av 4K Ultra HD-video og VR-gaming.

Her finner du veiledning til oppkobling og lampestatus for Kaon kabelmodem

Hva er et modem? – Telenor

Hva er et modem?

Hva er et modem? Modemet er den boksen som sørger for at du får Internett inn i huset ditt. Ofte er modem og ruter integrert i samme boks.

Oppkobling av kabel-modem – Telenor

Har du både TV og kabelmodem trenger du en splitter for å få signal til begge enhetene. Mangler du splitter, ta kontakt med kundeservice.

Slik kobler du opp ditt kabelmodem fra Telenor

Er ruteren skadet etter lyn og torden? – Telenor

Er ruteren skadet etter lyn og torden?

Hvis utstyret ditt har sluttet å fungere etter tordenvær, kan det tyde på at det er skadet. Dette kan gjelde både ruter, modem, dekoder og annet utstyr.

Hvordan gjør du når uhellet har skjedd og utstyr har blitt skadet? Her finner du veiledninger til hvordan du kan få erstattet utstyret ditt.

Oppkobling og bruk – Telenor

hvor kabel-modem eller fiberboks ligner på det du har. Bruk av T-We-tjenestene. Innhold i pakken. Koble til TV og strøm. Oppkoblinger*. Kabel-TV (coax).

Lampestatus for kabelmodem – Telenor

Lampestatus for kabelmodem | Telenor

Lamper på de forskjellige modemene har litt forskjellige navn og betydninger, men de aller fleste modem har følgende lamper: Power: Modemet har strøm.

Oversikt over hva de ulike lampene på modem for kabel betyr

Keywords: telenor fiber modem