TV2 Sumo: Priser, Innlogging og Gratis Måned – En Guide

TV2 Sumo er en strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av TV-programmer, serier, filmer og direktesendinger fra TV2-kanalene. I denne guiden vil vi gå gjennom priser, innlogging og hvordan du kan få en gratis prøveperiode på en måned.

Priser og abonnement

TV2 Sumo tilbyr ulike abonnementer med forskjellige priser avhengig av hvilket innhold du ønsker tilgang til. Her er de forskjellige alternativene:

Abonnement Pris per måned
TV2 Sumo Basis 149 kr
TV2 Sumo Sport 299 kr
TV2 Sumo Total 399 kr

TV2 Sumo Basis gir deg tilgang til et bredt utvalg av TV-programmer, serier og norske filmer. Med TV2 Sumo Sport får du i tillegg tilgang til direktesendte sportssendinger og eksklusivt sportsinnhold. TV2 Sumo Total gir deg tilgang til alt innholdet på TV2 Sumo.

Innlogging og registrering

For å få tilgang til TV2 Sumo må du opprette en bruker og logge inn på tjenesten. Gå til nettsiden www.tv2sumo.no og klikk på “Logg inn” øverst til høyre på siden. Du vil deretter bli bedt om å opprette en bruker ved å legge inn din e-postadresse og et passord. Etter å ha opprettet brukeren din, kan du logge inn med e-postadressen og passordet ditt.

Gratis prøveperiode

Hvis du er usikker på om TV2 Sumo er noe for deg, kan du prøve tjenesten gratis i en måned. Gå til nettsiden www.tv2sumo.no og klikk på “Prøv gratis i en måned”. Du vil bli bedt om å opprette en bruker og legge inn betalingsinformasjon. Merk at du vil først bli belastet etter prøveperioden er over, så du kan avslutte abonnementet før det utløper hvis du ikke ønsker å fortsette å bruke tjenesten.

Oppsummert

TV2 Sumo er en strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av TV-programmer, serier, filmer og direktesendinger. Du kan velge mellom ulike abonnementer, avhengig av hvilket innhold du ønsker tilgang til. For å få tilgang til tjenesten må du opprette en bruker og logge inn på www.tv2sumo.no. Du kan også prøve TV2 Sumo gratis i en måned før du bestemmer deg for om du ønsker å fortsette abonnementet.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er TV 2 Play?

TV 2 Play er strømmetjenesten til TV 2.

Hvordan logger jeg inn på TV 2 Play?

Du kan logge inn på TV 2 Play ved å gå til tv2play.no og klikke på “Logg inn” øverst til høyre på nettsiden.

Er TV 2 Play gratis?

Nei, TV 2 Play er ikke gratis. Det kreves et abonnement for å få tilgang til innholdet.

Hvordan kontakter jeg TV 2 Sumo?

Du kan kontakte TV 2 Sumo ved å gå til tv2sumo.no og klikke på “Kontakt oss” nederst på nettsiden.

Hvordan får jeg et gratis prøveabonnement på TV 2 Sumo?

Du kan få en gratis måned med TV 2 Sumo ved å melde deg på tilbudet på tv2sumo.no.

Hva er min side på TV 2 Sumo?

Min side på TV 2 Sumo er en personlig side der du kan administrere ditt abonnement og se dine favorittprogrammer.

Hva koster et abonnement på TV 2 Sumo?

Prisen for et abonnement på TV 2 Sumo varierer avhengig av hvilken pakke du velger. Du kan finne mer informasjon på tv2sumo.no.

Hvilke fordeler får jeg med et abonnement på TV 2 Sumo?

Med et abonnement på TV 2 Sumo får du tilgang til et bredt utvalg av norske og internasjonale serier, filmer og TV-programmer.

Hva er TV 2 Sumo Total?

TV 2 Sumo Total er den mest omfattende pakken til TV 2 Sumo, som gir deg tilgang til alt innholdet på plattformen.

Hva er tilbudet “Prøv TV 2 Sumo gratis i en måned”?

Tilbudet “Prøv TV 2 Sumo gratis i en måned” gir deg muligheten til å teste ut TV 2 Sumo uten kostnad i én måned.

Artiklen TV2 Sumo: Priser, Innlogging og Gratis Måned – En Guide har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 13 anmeldelser