Dette må du vurdere når du omtrekker stoler

Flere nettbutikker tilbyr i dag flere fraktalternativer. En favoritt blant mange for tiden er å få den levert til en pakkebutikk, for det er da super fleksibelt for deg å kunne hente bestillingen når du har mulighet. Metoden er virkelig problemfri, og til og med den mest prisbevisste leveringsversjonen.

Du kan også foretrekke å få varene levert hjem til deg eller der du jobber. Frakttypen er mange ganger dyrere, men også ekstremt enkel. Den billigste typen levering vil imidlertid utvilsomt være å hente produktene selv, noe som imidlertid krever at du holder deg rett ved nettbutikkens lokasjon.

Leveringsevnen er selvfølgelig ekstremt viktig forutsatt at du trenger produktene her og nå, så det er derfor veldig viktig at vi sjekker tidshorisonten for levering av det aktuelle produktet.

Mange nettbutikker lover dag-til-dag frakt på primærproduktene sine, men vær oppmerksom på at dette krever at bestillingen sendes inn tidligere enn et eksakt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan få de nye varer pakket før pakkepersonalet har fri.

Netthandel vokser raskt

I dag er det spesielt enkelt for folk å sammenligne priser fra flere internettselskaper, og så mange nettbutikker har sett seg nødt til å stemple salgsverdien på varene – til barn, og likeledes for voksne – enorme, og noen ganger tilbyr gratis levering.

På den annen side kan det alltid være lønnsomt å sjekke noen forskjellige internettselskaper for tilbud før du bestiller, slik at du er sikker på å få den skarpeste prisen.

Du må bare huske på at i tilfelle en nettbutikk selger best i test-produkter for salg til en salgspris som anses som usedvanlig utmerket, så kan dette noen ganger være et symbol på en falsk Internett-bedrift. Transaksjoner med kort er heldigvis dekket under et tiltak som garanterer deg som kjøper mot svindel med nettbutikker.

Generelt anbefaler vi kortbestilling eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill når du ser en fordel med å dekke beløpet i fremtiden.

Undersøk om nettbedriften er godkjent av e-merket

Før noen bestiller fra en nettbutikk bør de imidlertid ha et øye med nettbutikkens handelsavtale for å være sikker i mange tilfeller er det en tidkrevende jobb.

En enkel løsning kan derfor være å merke seg om internettvirksomheten er medlem av e-merkeordningen, siden det lenge har vært en indikasjon på at nettbutikken overholder den offisielle danske lovgivningen, i tillegg til nettbutikken nå og da overvåkes av eksperter introdusert i retningslinjene. I tillegg tilbys du en snarvei til en hjelpende hånd, dersom du skulle få problemer som følge av handelen din.

Videre foreslås det at du er forsiktig med de grunnleggende betingelsene som gjelder for transaksjonen, som for eksempel hvilken utvekslingspolicy internettselskapet har. Her er det også aktuelt at du fortsatt lagrer faktura-e-posten din, slik at du til enhver tid kan vitne om bestillingen, uansett om du er ute etter et produkt til jente eller gutt.

Trustpilot gir deg flere gunstige alternativer

Trustpilot gir superfantastiske snarveier for å lese ganske mange av eksisterende brukeres meninger og dermed kan det anbefales at du utforsker nettbutikkens vurderinger før du handler .

Facebook genererer lignende alltid pålitelige sjanser til å få et innblikk i e-butikkens kundetilfredshet. I tillegg finnes det en rekke nettbutikker hvor folk kan sende inn en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som må brukes på samme måte for å føle kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med utallige e-selskaper hvor vi formidler bedriftenes varer, og tjener kompensasjon i den grad en bruker fra vår side gjennomfører en bestilling.

Data vedrørende tilbud og e-bedrifter oppdateres ofte, men det tas ikke ansvar for justeringer som er gjort siden vi sist oppdaterte dataene som ble brukt.