Få full kontroll over hjemmekontoret

En stor del av nettbutikkene tilbyr etter hvert en rekke ulike leveringsmetoder. En sikker vinner er å få den levert til et hentested hvor du kan hente pakken din selv når du har tid. Fraktalternativet er derfor svært smertefritt, og mange ganger også den lettest kjøpte typen levering.

Du bør også vurdere å velge levering til ditt private hjem eller til jobben din. Alternativet er en gang i blant litt mer kostbart, men i tillegg ganske smertefritt. Den rimeligste leveringsformen vil imidlertid utvilsomt være å hente varene selv, men dette er betinget av at du holder deg i kort avstand fra nettbutikkens bosted.

sendes av før pakkeansatte har fire kvelder.

Enkelte e-forhandlere tilbyr gratis frakt, men vanligvis bare når du handler for et bestemt beløp. Ellers bør du velge den mest prisbevisste frakttypen, som i de fleste tilfeller – enten du bor i Aalborg, Værløse eller Lystrup – er å få dem til å levere pakken til et hentested.

Mange forskjellige leveringsalternativer

Det er uvanlig smertefritt for forbrukere å sammenligne priser i flere nettbutikker og av den grunn kunne mange nettbutikker ikke la være å skrive ut salgsprisene på produktene – til barn, men også for menn og kvinner – ganske mye, og noen ganger til og med lover gratis frakt.

Derfor kan det fortsatt være verdt tiden å prøve en rekke internetttilbud etter salg før du bestiller, slik at du er garantert å oppnå den mest attraktive prisen.

Du bør imidlertid være klar over at dersom en nettbutikk selger produktene sine for salg til en utsalgspris som virker uendelig bra, kan dette ofte være et tegn på en bedragersk nettbutikk. Kortbestillinger er likevel inkludert i en forskrift som garanterer kjøper mot falske nettbutikker.

Vi anbefaler kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du benytte deg av et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du har tenkt å finansiere pengene i fremtiden.

Før folk kjøper fra en nettbutikk, må du de facto gå gjennom butikkens vilkår, men dette er ofte en omfattende oppgave.

Et alternativt forslag kan kanskje være å se om nettforhandleren har e-merket, fordi det er en indikasjon på at internettselskapet følger den offisielle danske lovgivningen, og at internettvirksomheten kontrolleres av spesialister fra fra tid til annen som er innført i gjeldende regelverk. Dette er en god sjanse for en hjelpende hånd hvis du står overfor dilemmaer med kjøpet.

Leveringstidspunktet er selvsagt ekstremt sentralt

Trustpilot tilbyr en rekke ønskelige muligheter til å lære mer om meningene til en stor gruppe andre kunder og av den grunn anbefales det at du vurderer e- selskapets vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg lignende ultrastabile metoder for å bli kjent med påliteligheten til e-handelen. I tillegg møter vi en rekke internettbedrifter som gir kundene mulighet til å gi en vurdering av bedriftens tjeneste, som like gjerne skal brukes til å vurdere tidligere kunders erfaringer.