Til mannen med egen virksomhet – hvordan annonserer du?

Mange nettbutikker tilbyr i dag alle slags fraktalternativer. En av favorittene er nå noen ganger levering til en pakkebutikk, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente dine nye varer når det er tid til det. Løsningen er svært hensiktsmessig, og til og med den minst kostbare leveringsmetoden.

Du bør også veie opp fordeler og ulemper ved å velge å sende til leiligheten din eller huset eller til adressen der du jobber. Løsningen blir sannsynligvis litt dyrere, men like gjerne ganske ukomplisert. Det rimeligste fraktalternativet kan ikke motbevises ved å hente pakken selv, men dette krever at du befinner deg i kort avstand fra nettbutikkens bosted.

Leveringstiden er ultra aktuell dersom vi trenger pakken i løpet av kort tid, så til det formålet er det helt sentralt at du sjekker forventet leveringstid for det respektive produktet.

Et stort antall nettutsalg garanterer dag-til-dag levering på flere varer, men vær oppmerksom på at dette er betinget av bestilling før avtalt tid, tatt i betraktning at de kan klare å få varen sendt før de ansatte får fri.

En rekke e-butikker tilbyr gratis frakt, men i mange tilfeller antas det at du handler for en bestemt pris. I tillegg bør du ta det mest prisbevisste alternativet for frakt, som ofte – uansett om du er i nærheten av Fredericia, Frederikssund eller Lystrup – vil være å få dem til å levere pakken til en pakkebutikk.

Vi anbefaler at du blar gjennom internettselskapets kritikk

I dag er det uvanlig problemfritt for oss alle å søke etter priser på ulike internettvarehus og på grunn av dette har mange nettbutikker fant det nødvendig å senke utsalgsprisene på en rekke av deres varer – for barn og babyer, og også for menn og kvinner – betraktelig, og til og med noen ganger utføre portofri levering.

På den annen side kan det likevel vise seg lønnsomt å sjekke ulike nettselskaper for salg før du handler, slik at du garantert får den billigste prisen.

Du skal bare være klar over at hvis et internettselskap markedsfører et produkt til en pris som er mystisk gunstig, så er dette ofte et varsel om en falsk nettbutikk. Betalinger med kort dekkes imidlertid av en enhet som støtter en mot uærlige nettbutikker.

Vi anbefaler kjøp med standard betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Som en annen løsning kan du benytte deg av et avbetalingstilbud som ViaBill, så lenge du ønsker å dekke prisen senere.

Før noen handler i en e-forhandler, kunne de i og for seg kjørt gjennom nettbutikkens vilkår, men det ville vært et omfattende prosjekt.

Et alternativt forslag kan derfor være å undersøke om e-virksomheten er knyttet til e-merket, siden dette kan være et tegn på at nettselskapet godtar de danske retningslinjene og at nettsiden av og til besøkes av spesialister som er godt kjent med begrepene. I tillegg får du sjansen til å bli hjulpet dersom du blir utsatt for dilemmaer i forbindelse med handelen din.

Videre er det smart at kunden er klar over de grunnleggende reglene som gjelder i forbindelse med bestillingen, f.eks. hvilken utvekslingspolicy internettselskapet bruker. På grunn av dette er det også aktuelt at du når som helst lagrer kvitteringen, slik at du når som helst kan bevise bestillingen din, enten du handler for en voksen eller et barn.

Det anbefales at du ser nærmere på e-butikkens anmeldelser

Trustpilot tilbyr deg helt utmerkede løsninger for å tolke flere tidligere forbrukerkritikk og vi anbefaler herved at du tolker internett butikkens vurderinger på forhånd slik at du kan handle.

Facebook genererer også relativt smarte løsninger for å få et innblikk i nettbutikkens kundefokus. I tillegg finnes det til og med e-forhandlere hvor du kan registrere en kritikk av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi jobber sammen med noen forskjellige butikker på nettet når vi annonserer varene deres, og mottar et gebyr i tilfelle en bruker fra vår nettside utfører en bestilling.